Empipats perquè haurien estat més que tres punts, però reforçats moralment. Des del 2014 cap equip ha guanyat al Sagnier i, ahir, el Palamós va estar a punt de fer-ho. A l'equip de Màrmol li van sobrar vuit minuts: els que van transcòrrer des del gol de Makaay (m.82) fins al de Jordi Sánchez (m.90). Abans de visitar l'estadi del líder tot afeccionat del degà hauria signat un empat, però tenint en compte que els gironins van tenir la victòria a l'abast, la sensació dins la plantilla palamosina era més agra que dolça.

El Palamós va jugar concentrat, intens i amb un ordre defensiu que no va permetre als davanters locals disposar de bones ocasions prop de l'àrea de Bayona. A la primera meitat una falta picada per Ignacio que es va estavellar al travesser (m.13) i una rematada de cap de Ricarte a la sortida d'un còrner (m.39), que va treure Gerard Herrera, van ser les dues aproximacions més perilloses del líder.

A la represa, els de Mármol van seguir molt fins en defensa i, ofensivament, van fer un pas endavant. Quan el partit semblava encaminar-se cap a l'empat a zero, una bona acció combinativa entre Barrera, Agi i Makaay, va acabar amb un xut d'aquest últim al fons de la porteria de Toni (m.82). A partir d'aquí, el Prat va prémer l'accelerador i va obternir el gol de l'empat a un definitiu amb un xut de Jordi Sánchez des de l'interior de làrera. Aquest punt deixa el Prat classificat per al play-off d'ascens.