El Peralada es va estirar els cabells el diumenge a la tarda després de fregar la victòria davant d'un dels favorits a l'ascens, el Gavà, que amb el 3-3 acumula 13 jornades seguides sense perdre. Els verd-i-blancs, amb la permanència a Tercera Divisió encara per segellar quan queden quatre jornades per acabar, no es van arronsar davant els blaugranes, a qui van posar contra les cordes. Per aquest partit, el Peralada recuperava els sancionats Mate, Lluc Banús i Ivan Fernández, però perdia els castigats Moñino i Jaume Duran i el lesionat Kike Sánchez.

Després que Oscar Molina perdonés tres ocasions per situar l'1-0, abans del descans l'equip de Juanma Pons es va avançar amb un cop de cap de Niko Kata a la sortida d'un córner. A la represa, els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí es van animar i un gol fantasma d'Argi -els visitants reclamaven que la pilota no havia entrat- i un xut per l'escaire de l'omnipresent Sergio Garcia capgiraven el marcador.

A l'altra àrea, el Peralada va encaixar per quarta jornada seguida un gol de falta directa, aquest cop obra de David Jiménez, després d'un acció prèvia dubtosa, però ho va solucionar de manera provisional amb el 3-2 del pitxitxi Marc Mas, amb el cap, després d'un contraatac de llibre entre Ferrón, Pons i Sergio Garcia. Quan semblava que els altempordanesos tombarien un altre rival de playoff, tal com havia passat amb el Vilafranca, el Gavà va demostrar perquè va fitxar Boris en el mercat d'hivern i l'ex de l'Hospitalet va establir les taules en el temps de descompte.

Amb aquest 3-3, el Peralada ara té només tres punts de coixí respecte al descens directe, però haurà d'estar pendent del 17è lloc si l'Olot baixa a Tercera Divisió per l'afer dels descensos compensats. El pròxim compromís dels d'Arnau i Punsí serà al camp del Masnou, cuer i ja descendit a Primera Catalana.