Aquest és el camí. Ho havia dit Pau Campos durant la setmana. "Si volem aconseguir la permanència serà molt important guanyar els tres partits que ens queden a casa". I així va ser. El Bordils va sumar ahir un triomf que val el seu pes en or. No va ser fàcil. A diferència d'altres dies, els gironins van haver de remar contra corrent, capgirant una diferència que a l'inici del segon temps va arribar a ser de cinc gols (12-17).

Després de tres setmanes d'aturada, i amb el retorn de Marc Combis a les pistes després de la seva experiència de voluntariat a l'Àfrica, el Bordils va saber reaccionar a temps. A còpia de treball, els de Pau Campos van trobar la fórmula per capgirar la situació. Del 12-17, es va passar gràcies a un parcial de 7 a 2, a un igualat 19-19 a l'electrònic. Quedava menys d'un quart d'hora i ara era el moment d'enllestir la feina. Com era d'esperar, el públic tampoc va fallar i la unió va fer la força.

El Bordils amb les idees molt més clares, va aconseguir allò que només havia succeït a l'inici del partit (5-4). Es va tornar a posar per davant (21-20). Tot estava obert. Per sort, un cop més, Nono va exercir de líder. Va posar el 22-21, i a partir d'aquí tot va ser una mica més fàcil. El Bordils va obrir un forat de tres gols (24-21) i la victòria ja no es va escapar. A falta de cinc partits, els gironins tenen 6 punts més l'average de marge.