El València va perllongar la increïble mala ratxa del Barcelona, va assaltar el Camp Nou (1-2), i li va donar encara més emoció a la lluita pel títol, amb l'Atlètic de Madrid a l'altura dels blaugrana i el Reial Madrid a un punt de tots dos.

Definitivament el conjunt de Luis Enrique Martínez ha desaprofitat tot l'avantatge que feia ben poc tenia i amb això alimenta fins a l'infinit les opcions dels equips madrilenys, alhora que va engrandir la ferida oberta i aprofundida en la 'Champions' i va encadenar el seu quart partit de lliga sense guanyar -tres derrotes seguides-.

No fa molt, l'avantatge blaugrana era de nou punts sobre l'Atlètic i dotze sobre el Reial Madrid. El títol semblava en el seu poder. Ara, tot està obert amb cinc jornades per davant.

Va millorar el conjunt barcelonista respecte a les seves anteriors compareixences, però entre la seva falta d'encert i la gran actuació del meta brasiler Diego Alves el panorama va tornar a derivar en derrota.

FC Barcelona: Bravo, Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez i Neymar.

València: Diego Alves, Barragán, Mustafi, Abdenour, Siqueira, Javi Fuego, Dani Parejo, Enzo Pérez (Joan Cancelo, m. 74), Santi Mina (Paco Alcácer, m. 60), André Gomes i Rodrigo (Gayà, m. 87).

Gols: 0-1, m. 26, Siqueira; 0-2, m. 45+1, Santi Mina; 1-2, m. 64, Messi.

Àrbitre: Fernández Borbalán. Va mostrar targeta groga a Barragán (m. 15), Piqué (m. 35), Suárez (m. 40), Parejo (m. 51), André Gomes (m. 68) i Neymar (m. 86).

Camp Nou, 88.667 espectadors.