L'endemà de l'eliminació del Barça de la Lliga de Campions a mans de l'Atlètic de Madrid la junta directiva va celebrar una de les seves reunions habituals. Quan es va acabar, el portaveu Josep Vives va llançar un missatge de confiança en la plantilla i el cos tècnic per tal que no s'escapin els altres dos títols que l'equip de Luis Enrique té a l'abast: la Lliga i la Copa. Segons va considerar «ara és el moment de l'afició, si aconseguim els dos títols en joc serà una bona temporada. Hem de tenir convicció en l'equip». En aquest sentit el portaveu va demanar una «assistència massiva» diumenge al Camp Nou al partit contra el València.

Un altre tema que va tenir la junta sobre la taula va ser el de la polèmica per l'horari de la la final de Copa contra el Sevilla. Tant el club andalús com el català han demanat per activa i per pasiva a la Federació una reunió amb Mediaset, l'empresa que té els drets televisius del duel, per intentar avançar-lo entre les sis i les set de la tarda per comptes de 2/4 de 10 de la nit, l'hora inicialment fixada. Barça i Sevilla consideren que en jugar-se la final al Calderón el diumenge 22 de maig (l'endemà és laborable) han de vetllar pels interessos dels seus seguidors i facilitar-los el desplaçament de tornada a casa. La Federació no ha escoltat els precs i ahir Vives va explicar que «juntament amb el Sevilla demanarem explicacions al president de la Federació».

Alta d'Aleix Vidal

Després de perdre ahir al Vicente Calderón (2-0) i quedar eliminat en els quarts de final de la Lliga de Campions, el Barcelona va tornar ahir als entrenaments amb la principal novetat d'Aleix Vidal, que va rebre l'alta mèdica de l'elongació que patia a l'adductor de la cama dreta. El lateral català, que s'havia perdut els últims tres partits, estarà a disposició del tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, amb vistes a l'important partit de la Lliga que el Barcelona disputarà diumenge que ve (20.30) contra el València.

El preparador asturià va dirigir la sessió a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb tots els jugadors disponibles a excepció de Rafinha Alcàntara, Jérémy Mathieu i Thomas Vermaelen, que segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions. De la seva banda, els jugadors titulars que ahir van participar en la derrota contra l'Atlètic de Madrid van fer treball de recuperació. La primera plantilla blaugrana gaudirà avui de descans i tornarà als entrenaments demà abans de rebre diumenge la visita del València. Contra aquest rival els de Luis Enrique buscaran acabar amb una ratxa de tres partits sense conèixer la victòria en el campionat de la lliga i mantenir, almenys, l'avantatge de tres i quatre punts, respectivament, amb l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, els seus rivals directes en la lluita per aquest títol, que tant sols fa unes poques setmanes estava pràcticament dat i beneït a favor del conjunt de Luis Enrique.

El Barça va fer públic ahir, per altra banda, que el 21 d'abril a les 13.30 es farà la presentació pública del projecte guanyador del concurs arquitectònic del nou Camp Nou.