Atlètic de Madrid, Bayern, Manchester City i Reial Madrid coneixeran aquest matí la seva sort en la següent fase de la Lliga de Campions, en un sorteig que es presenta amb més morbo que mai pels possibles encreuaments en les semifinals.

Totes les mirades apunten cap a la seu de la UEFA a Nyon, Suïssa, pendents del que pugui passar en el sorteig que començarà a les 11:30.

D'una banda, hi ha la possibilitat d'un nou derbi madrileny entre el Reial Madrid i l'Atlètic. L'encreuament no podria tenir més interès, després de la victòria matalassera per 0-1 en l'últim duel de lliga al Santiago Bernabéu (27 de febrer), i amb el record de la final de la Lliga de Campions de 2014, en la qual el Madrid va aixecar la desena Copa d'Europa amb un marcador de 4-1 després de forçar la pròrroga en el minut 93 amb gol de Sergio Ramos.

Un altre encreuament possible és el del Bayern i el Manchester City, actual i proper equip, respectivament, de Pep Guardiola. L'entrenador català dirigirà des de juliol al conjunt anglès després de tres temporades al Bayern, on fins al moment ha aconseguit dos Bundesligas, un Mundial de Clubs, una Supercopa d'Europa i una Copa d'Alemanya. El gran deute que té l'entrenador català amb l'afició bavaresa és la Lliga de Campions.