El pavelló municipal de la Jonquera acollirà del divendres 22 al diumenge 24 d'abril un dels campionats de Catalunya d´hoquei patins més importants: el de la categoria júnior, que reuneix molts joves jugadors que també militen a l´Ok Lliga, la màxima categoria de l´hoquei estatal.

Hi participaran els quatre primers classificats dels dos grups júnior preferent. Aquest cap de setmana (16 i 17) es disputarà l´última jornada, que definirà les classificacions definitives, però de moment ja estan matemàticament classificats el FC Barcelona Lassa, el CP Manlleu B, el GeiEG, el Caldes Recam Làser A, el CP Vic, el CP Bell-lloc i el Lleida Llista ICG. El vuitè lloc serà per al CE Vendrell Moritz o per al CH Palafrugell.

Els vuit equips es dividiran en dos grups que, durant els dos primers dies de campionat (divendres a la tarda i dissabte tot el dia) disputaran dues lliguetes paral·leles de tots contra tots (els partits de les tardes són a les 16h, les 17.15h, les 18.30h i les 19.45 i els del matí, a les 9.00h, les 10.15h, les 11.30h i les 12.45h). Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals, que es disputaran diumenge al matí (a les 9.30h i a les 10.45h), mentre que els dos últims jugaran els partits per al cinquè i sisè, i el setè i el vuitè lloc (diumenge, a les 13.30h i les 12.15h respectivament). La gran final serà diumenge a un quart de set de la tarda, i anirà precedida del partit per al tercer i quart lloc (diumenge, a les 17h).

Està previst que aquest Campionat porti centenars de persones d´arreu de Catalunya a la Jonquera, ja que a part d´haver-hi els millors jugadors del país és una plataforma per a joves promeses que han de fer el salt a competicions estatals.