El pavelló municipal de Benicàssim (Castelló de la Plana) serà l’escenari, aquest cap de setmana, de l’Open d’Espanya de taekwondo en categoria sènior, júnior i cadet. En aquesta competició prendran part els gimnasos altempordanesos Tae Sport de Vilafant, Jan-su de Figueres i TKD Joan’s de Roses. El centre vilafantenc serà representat pel sènior Ramon Ruiz, els júniors Dani Moreno, Isabella Molina i Noelia Valcárcel i els cadets Felipe Molina i Zara Molina; el figuerenc pels sèniors Alassana Diarrá, Àlex Falgàs i Malen Bonilla, i el rosinc pel júnior Joan Jorquera. El dissabte serà el torn dels cadets i júniors i el diumenge dels sèniors.

Ruiz cedeix a Alemanya i Joel vol anar a l’Europeu

Abans de prendre part a l’Open d’Espanya, el taekwondista vilafantenc Ramon Ruiz va disputar, el cap de setmana passat, la Copa President a Bonn (Alemanya). El del Tae Sport (-68kg) va caure a la primera ronda contra el competidor de Turquia, que s’acabaria imposant en pes ploma. D’altra banda, Joel González segueix recuperant-se d’una lesió al genoll que va patir al desembre i confia a reaparèixer al maig que ve en el Campionat d’Europa de Montreux (Suïssa). Joel té el bitllet assegurat per anar als Jocs Olímpics de Rio.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.