El FC Barcelona Lassa va perdre contra el Lokomotiv Kuban, per 66-61, el primer assalt de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga, en un partit dominat pels blaugrana fins a dos minuts del final, però que se'ls va esfumar en anotar només vuit punts en l'últim quart. La lesió fortuïta del pivot Joey Dorsey, a torçar-se el turmell en el descans, va ser una llosa que va pesar en excés per als de Xavi Pascual, que si bé van dominar el rebot (41 captures enfront de 31), no van poder parar al pivot Anthony Randolph (17 punts i 10 rebots) en la segona meitat.

Ni Tomas Satoransky ni Carles Arroyo van poder imposar el seu ritme al partit i Malcom Delaney, que només va jugar a ràfegues va ser clau en els moments de decidir el partit. Draper donava la iniciativa als locals (62-61) a 1:34 per al final. En la següent jugada, a 39 segons per al final, era Doellman qui fallava un triple. La pilota quedava en poder del Lokomotiv i Delaney entrava fins a la cuina per deixar el marcador en 64-61. Abrines fallava un altre triple a 21 segons i Broekhoff rematava el 66-61 final i sentenciava el primer assalt. El segon serà demà.