El Reial Madrid s'agafa a les seves deu copes d'Europa, al bon moment esportiu, i a la màgia del Bernabéu per trobar el camí de la remuntada i superar el Wolfsburg alemany, que el va vèncer en l'anada per 2-0. Els blancs sospiren per accedir per sisè any consecutiu a les semifinals.

El Madrid no remunta una eliminatòria a Europa des del 2002, curiosament davant un altre equip alemany, el Bayern Munic, quan els gols d'Iván Helguera i Guti li van donar el bitllet (2- 0) després de perdre en l'anada per 2-1. No li valdria aquest marcador contra el Wolfsburg.

Zidane va anunciar ahir que donarà prioritat al futbol per aconseguir l'objectiu de capgirar l'eliminatòria. "Decidirà la pilota", va assegurar l'entrenador francès, convençut que el seu equip superarà el repte després de veure les cares dels seus futbolistes. Es juguen la temporada a una carta, encara que hagin ressuscitat a la Lliga, en la qual estan a quatre punts del Barcelona. El tècnic madridista compta amb tota la seva plantilla després de sortir de la infermeria Raphael Varane i Karim Benzema. Podrà alinear el seu onze de gala, amb un dubte per aclarir a última hora entre Casemiro o James Rodríguez. En futbol pot passar de tot. Estàvem a 13 punts del Barça a la lliga i mireu ara...", va dir el tècnic francès.

Mentrestant, el Wolfsburg afronta una de les cites més importants de la seva història. Tot i la victòria a Alemanya, el Wolfsburg té clar que el favoritisme segueix estant del costat del Reial Madrid i que al Santiago Bernabéu el vent li bufarà molt en contra. "Haurem d'estar desperts tot el temps, fer-ho tot bé i saber digerir decisions discutibles", va dir el seu director esportiu, Klaus Allofs.

Avui també es coneixerà el guanyador de la semifinal que enfronta el Manchester City i el PSG (20.45, BeIN Sport). El 2-2 de l'anada a París deixa un lleuger avantatge per als anglesos, tot i que Manuel Pellegrini va dir que "no crec que hi hagi favorits". "No sortirem a mantenir l'empat a zero", va afegir el tècnic del City.