Poca història o, millor dit cap, va tenir el partit del Madrid ahir davant l'Èibar. Tres gols en vint minuts, i un altre abans d'acabar la primera meitat, sentenciàven un partit que li va sobrar la segona part. L'equip basc ja deixava entreveure que no comptava treure gaire botí del partit d'ahir al Bernabéu, i Mendilibar va deixar el seu màxim golejador, Borja Bastón a la banqueta. Tot i això el Madrid també sortia amb un equip clarament suplent, pensant en el determinant enfrontament de Lliga de Camions de la setmana que ve. Vuit homes va canviar respecte a l'alineació que va caure a Wolfsburg.

El partit començava amb un Madrid endolladíssim que al minut 5 ja encetava el marcador amb un gol de James, que ahir es volia reivindicar, sabedor que dimarts serà suplent en el partit contra el quadre alemany. El partit es va posar de cares pels homes de Zinedine Zidane que passat el quart d'hora feia el segon després d'una bona jugada entre Cristiano i Lucas Vázquez que afusellava a Capa. El Madrid venia desbocat i dos minuts més tard eixamplava el marcador. Cristiano Ronaldo feia el seu gol després d'una bona passada de Jesé. Vint minuts i partit solventat. Quedava un munt per un Èibar que es veia a venir una golejada, i més quan passada la mitja hora queia el quart gol, precisament de Jesé. Amb tota la segona meitat per davant, pintava a golejada d'escàndol, però no va ser així. La segona meitat només va servir perquè el Madrid baixés la intensitat i perquè l'equip basc s'estirés una mica i acabés tenint bones ocasions que va solventar molt bé l'ahir porter titular del Madrid, Kiko Casilla.

Una victòria, la del Madrid, que els dóna ànims abans de la tornada de Lliga de Campions i de passada serveix per acostar-se a només quatre punts del Barça en un final de lliga emocionant.