La diferència de potencial entre el Lloret i el Vic va quedar palès sobre la pista. Els osonencs, gràcies a una falta directa i a una bona acció de Roger Presas van aconseguir arribar al descans amb dos gols d'avantatge, mentre que a la segona part van sentenciar a manca d'un quart d'hora pel final amb dos gols més. Marc Grau va aconseguir fer el gol de l'honor pel club lloretenc.

El SHUM Maçanet va lluitar però va acabar cedint la victòria i els punts a l'Igualada i demà podria quedar-se a cinc punts de la permanència depenent del resultat en l'enfrontament directe entre Cerceda i Lleida, equips immediatament sobre els selvatans. El SHUM va veure com l'Igualada s'avançava en el marcador amb un 0-2, però va aconseguir escurçar distàncies abans del descans. A la represa, tot i que van provar-ho, no van poder culminar la remuntada, patint una derrota dolorosa.