La Jonquera es reenganxa en la lluita pel lideratge després d'una victòria per la mínima (Gerard Muñoz, m.70) davant l'Horta. Els fronterers se situen a només un punt del líder, el Manresa.

Una molt bona primera part del Farners va permetre als de la Selva avançar-se gràcies a un bon gol des de fora l'àrea de Moha. A la segona part el Mollet va passar a dominar tot i que sense portar perill sobre la porteria de Bartrina.

Important victòria del Girona B al camp del líder, que li serveix per seguir lluitant per sortir de la zona baixa de la taula. Els gironins es van avançar a la primera i van sentenciar en la segona, mentre que el Manresa va fer el gol al temps de descompte..

El Lloret va aconseguir una victòria molt treballada al camp del Sants, tot i jugar amb un home menys durant tota la segona part. Bader, l'home expulsat, va aconseguir avançar els lloretencs al minut 11. Ja a la segona, els selvatans van aconseguir marcar el segon (Pol Ros, m.56) i, tot i que el Sants va escurçar distàncies i va collar els lloretencs, un gol de Pol Ros al final del partit va sentenciar.

Dura derrota per a l'Abadessenc que veu com les opcions de permanència s'esvaeixen. Els ripollesos, tot i el 2-0 en contra, ho van intentar i van aconseguir marcar, però Moreno, a deu minuts per al final va sentenciar per al Vic.

L'Escala va sumar tres punts vitals davant l'Andorra en un partit molt vistós a la primera part, on es van veure tots tres gols, i de nervis durant el segon temps on el marcador no es va moure.