El tècnic de l'Olot, Santi Castillejo,va destacar a la roda de premsa posterior que el partit va tenir "un final tràgic" per als interessos de l'equip olotí.

Així va ser. Un golàs de falta de Kike al minut 93 va deixar amb la boca oberta tots els seguidors de l'equip garrotxí, que va tenir la victòria a tocar gràcies al gol inicial d'Héctor. "Quan estàs a baix passen aquestes coses i encara t'enfonsen més, destacava el tècnic.

"Quan guanyes 1 a 0 i en la situació que estem el jugador es vol protegir. Ha fallat la situació" i és que, tot i que la Pobla va tenir la possessió, a la segona part no van tenir clares ocasions de gol fins al xut de falta en l'afegit.

El navarrès va assegurar que "estem a baix perquè no tenim gol, per exemple, després de l'empat, tenim una ocasió a un metre de la porteria que no sabem resoldre", fent referència a l'última oportunitat del partit d'Uri Santos. "Si no marques gol estàs condemnat a patir moltíssim", resumia l'entrenador.

Castillejo va alinear un onze inicial pràcticament inèdit. Amb August a la porteria, Rojas a la banqueta i Sana i Wilfred a la graderia, el tècnic va argumentar aquestes decisions. "Busco el millor per a cada partit. Són jugadors que acumulen molts minuts i necessiten descans, la temporada és llarga". Sana i Rojas no van sortir d'inici per decisió tècnica però Wilfred "arrossegava molèsties físiques de l'últim partit a Cornellà".

Precisament, del substitut de Wilfred a la porteria, August Conesa, Santi Castillejo va destacar que "ha fet un bon partit. No ha tingut gaire feina, amb els peus ha estat correcte. Ha fet una bona feina". "Com Sana, Rojas és un jugador que ha jugat molts minuts i ha notat la tensió en molts d'ells. Buscavem donar-los una mica de descans físicament i psicològicament".

Tot i la situació, que "és fotuda", tècnic i jugadors ja han d'oblidar l'empat davant la Pobla i centrar-se en el partit al camp de l'Espanyol B. "Hem d0anar a guanyar, no queda una altra. Contavem amb guanyar avui per anar a puntuar però l'empat ens obliga a anar-hi a pels tres punts". Del proper rival, el conjunt blanc-i-blau, Santi Castillejo afirma que "no s'hi juguen res, però són professionals i voldran guanyar". Finalment, l'entrenador de l'Olot va enviar un missatge a l'afició. "Sabem de la dificultat, però ho donarem tot fins al final".