Tant bon punt va acabar el partit a Cornellà diumenge passat (5-0), Santi Castillejo, els seus homes i la junta directiva van fer una crida a als aficionats per tal que facin costat l'equip en aquests moments complicats. Des del club ja s'ha engegat una campanya per la qual cada soci diposa d'una invitació per al trascendental partit de diumenge al Municipal contra un rival directe com la Pobla de Mafumet. I és que, després de la desfeta a Cornellà, tot el que no sigui guanyar el filial del Nàstic complicaria encara molt més la situació. És per això que la plantilla està mentalitzada al màxim per a aquest partit i confien que el suport de l'afició torni a ser decisiu com ja va ser contra l'Olímpic de Xàtiva (3-1). El 2-2 del partit de la primera volta deixa obert també el goalaverage, un factor molt a tenir en compte en aquest final.

En aquest sentit, els precedents juguen a favor de l'Olot ja que en els dos únics enfrontaments -a Tercera- contra la Pobla al Municipal, els garrotxins n'han sortit vencedors. En la memòria de l'afició hi ha sobretot el 5-1 de la temporada 2012-13 en què l'Olot va destrossar la Pobla per un clar 5-1. Aquell dia Uri, encara a l'equip, va obrir el camí d'una golejada que completarien Roger Vidal i Carlos Martínez, amb un hat-trick. El curs anterior, els gols d'Albert Serra i Àlex Granell van deixar el triomf també al Municipal (2-1).

Un dels principals perills de la Pobla serà Stéphane Emaná, germà del jugador del Nàstic, Achille. També caldrà lligar en curt l'extrem de Santa Coloma de Farners amb passat als planters del Barça i al Vila-real, Cristian Herrera, autor de 3 gols aquesta temporada.