El Barcelona es va classificar ahir com a tercer del Grup F per als quarts de final de l'Eurolliga al vèncer a la pista del Zalguiris Kaunas (59-66), gràcies a l'actuació de l'escorta Pau Ribas, clau perquè els blaugranes li donessin la volta al partit en la segona meitat.

Ribas, que reapareixia ahir després de recuperar-se d'una fasciïtis plantar, va anotar 14 punts (amb 4 de 4 en triples) després de la represa i va segellar el passi del seu equip a la ronda següent, on s'enfrontarà al Lokomotiv rus amb factor pista en contra.

Per part seva, el Reial Madrid es va recolzar en els triples en el primer quart i en la defensa en els últims vint minuts per derrotar per 83-70 un combatiu Khimki i classificar-se pels quarts de final de l'Eurolliga, en els quals s'enfrontarà al Fenerbahce amb el factor pista en contra. Carroll, amb un recital de triples, i Reyes, sempre molt combatiu, van ser els homes més destacats dels blancs. Les altres eliminatòries de quarts de final de l'Eurolliga enfrontaran el Laboral Kutxa amb el Panathinaikos i el CSKA amb l'Estrella Roja.