El porter de l'Espanyol Pau López va assegurar ahir, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que, malgrat la bona dinàmica de resultats de l'equip en els últims partits, «fins que no tinguem 42 punts no desactivaré les alarmes». El porter gironí, que va deixar clar que pensa únicament en la permanència matemàtica a Primera Divisió, va considerar que «ens falten encara dos partits per estar tranquils».

El futbolista va evitar parlar d'altres objectius esportius més enllà de la salvació i va dir als periodistes que «després ja comentarem el que vulgueu». El primer pas és l'Atlètic de Madrid, aquest dissabte dia 9 a les 18.15 hores a Cornellà-El Prat. En aquest sentit, Pau López es va mostrar desconfiat respecte al desgast del rival per la Lliga de Campions. «No crec que vingui cansat. I ja ha demostrat que jugui qui jugui dóna el màxim per intentar guanyar sempre», va destacar.

Chen Yansheng visita l'equip

El president i màxim accionista de l'Espanyol, l'empresari xinès Chen Yansheng, va visitar ahir al matí els futbolistes i el cos tècnic de l'equip a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, una vegada finalitzada la sessió d'entrenament. El magnat asiàtic, que assistirà dissabte al partit contra l'Atlètic, va acudir a les instal·lacions acompanyat del conseller delegat Ramon Robert i el conseller Mao Ye Wu. La plantilla va fer després un dinar on tots els jugadors es van conjurar per realitzar un bon final de temporada.