El Barcelona Lassa visita avui (18.45, Esport 3) la pista del Zalguiris Kaunas amb el 75% d'opcions de passar als quarts de final de l'Eurolliga, ja que només quedaria eliminat si perd a Lituània i el Khimki, Brose Baskets Bamberg i CSKA Moscou guanyen els seus respectius compromisos.

Un triomf blaugrana en aquesta última jornada del «Top 16» segellaria el seu pas a la ronda següent com a tercer de l'exigent Grup F, on CSKA i Laboral Kutxa ja estan classificats. Tot i perdent contra el Zalguiris, el Barça també passaria com a tercer si el Reial Madrid venç, a casa, el Khimki, i com a quart si el Khimki guanya a Madrid i el Laboral Kutxa fa el mateix a la pista del Brose. També si Khimki, Brose Baskets i CSKA guanyen. Gairebé totes les combinacions beneficien els de Xavi Pascual, però els barcelonistes no volen ni sentir parlar de probabilitats. Saben que depenen de si mateixos i que, vencent l'equip de Sarunas Jasikevicius, seran en l'encreuament de quarts. L'exbase blaugrana va agafar les regnes del Zalguiris amb 0-2 en el «Top 16» i no ha pogut redreçar el rumb dels lituans, últims de grup.

El Madrid, a cara o creu

L'equip de Pablo Laso, actual campió de l'Eurolliga, necessita guanyar avui el Khimki(20.45) i esperar que no hi hagi un triple empat amb Barça i Olympiakós que el deixaria fora dels quarts. Si perd, el Madrid estarà fora i guanyant, només una combinació de tres resultats més, l'eliminaria.