El Wolfsburg va donar la sorpresa de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions mostrant la seva millor versió per derrotar per 2-0 el Reial Madrid, sense capacitat de reacció i víctima de la seva feblesa defensiva, que va tenir una nit molt negra a la ciutat alemanya.

El favoritisme del Reial Madrid era clar i els únics que van semblar no creure-s'ho van ser els jugadors del Wolfsburg. Només l'arrencada va ser com s'esperava, amb un llarga possessió madridista que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. El gol no va pujar al marcador per fora de joc de Cristiano Ronaldo, i el ritme va seguir per un camí amb el qual el conjunt alemany es va anar apropiant poc a poc del partit.

Al minut 17 una centrada de Draxler va arribar a l'àrea, on Casemiro va fer caure André Schürrle, a qui no va veure quan anava cap a la pilota. El penal el va executar el suís Ricardo Rodríguez, que no va donar opció a Keylor Navas i li va destrossar el seu rècord d'imbatibilitat en Lliga de Campions.

En el minut 25 va ser Arnold el que va esperar a l'àrea una centrada des de la dreta de Bruno Henrique per marcar el segon superant Navas en la curta distància. Draxler, que va ser un malson per Danilo, havia iniciat la jugada col·locant a Bruno Henrique una gran passada a l'àrea.

El partit estava molt complicat per a l'equip blanc. A la represa ho va intentar incessantment sense encert. La seva possessió no va fructificar en accions de gol. Generava arribades sense rematada de perill. La més clara una de Cristiano en el minut 73 quan va fallar sol davant Benaglio. No va retallar distàncies el Reial Madrid malgrat els seus intents i només li queda passar pàgina, recuperar sensacions i buscar la remuntada en la tornada al Bernabéu.