El Barça no passa pel seu molent més dolç, però s'avança en l'eliminatòria de Champions davant l'Atlètic gràcies a un triomf al Camp Nou per 2-1 en el qual els homes de Luis Enrique han hagut de batallar de valent. I és que el rival, s'havia avançat 0-1 poc abans de quedar-se amb un home menys per l'expulsió de Fernando Torres.

El mateix Torres ha estat l'encarregat de posar el Barça en una situació difícil quan al minut 24 ha aprofitat una bona jugada de Koke per fer pujar un dolorós 0-1. Però el davanter ha protagonitzat 10 minuts després una dura entrada sobre Busquets que li ha suposat veure la segona targeta groga i l'Atlètic de Madrid s'ha quedat amb 10 homes.

El Barça ha tardat a aprofitar la seva superioritat numèrica sobre el camp. Ni Messi ni Neymar han mostrat la seva millor versió, encara que el brasiler ha enviat una pilota al travesser.

El descans ha servit perquè els de Luis Enrique ajustessin el seu atac i, en la represa, l'equip s'ha llançat a l'atac. Suárez ha estat l'encarregat de capgirar el marcador amb dos gols, el primer al 62 i el segon al 73.