El pilot català de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda) va assenyalar ahir que el circuit d'Austin (Texas) li «agrada» i se sent «fort» en aquesta pista. «Requereix tenir una forta acceleració, que no ha estat un dels nostres punts forts aquest any, així que haurem d'esperar i veure com gestionem la situació», va afegir el pilot en unes declaracions prèvies al GP de les Amèriques d'aquest cap de setmana. Márquez va afegir que pensen seguir «treballant dur» i intentaran trobar el «millor ritme de carrera possible».

De la seva banda, el seu company d'equip Dani Pedrosa ha reconegut tenir «ganes de competir en aquesta carrera», i en va destacar l'«ambient especial» que es respira en els Grans Premis dels Estats Units.

«El nostre ritme en les dues primeres proves no ha estat tan bo com ens hauria agradat i hem de seguir treballant per trobar una mica més de velocitat», va admetre el pilot de Castellar.

Sobre les seves possibilitats en aquest Mundial de Motociclisme, Pedrosa va respondre que tot i que és tercer ha de «fer un pas endavant» si vol «lluitar pel podi en cada carrera».