El Bayern de Munic va derrotar amb un gol del xilè Arturo Vidal, un disciplinat Benfica que va posar en dificultats l'equip de Pep Guardiola fins al final. El partit va començar amb un gerro d'aigua freda per al Benfica quan, en el minut 2 i en la primera arribada a porteria del duel, Vidal va obrir el marcador per al Bayern amb una rematada de cap després d'una assistència de Bernat. Un dur cop per al Benfica que va veure com el Bayern va poder sentenciar el duel al minut 21 amb una rematada a boca de canó de Thomas Müller davant la qual el porter Ederson va tenir una gran reacció.

L'aturada d'Ederson va semblar tornar-li la confiança al Benfica, que va tractar de pressionar el Bayern al seu camp i va generar algunes aproximacions a l'àrea rival. L'única ocasió clara en el primer temps va ser una rematada de l'argentí Nico Gaitán en el minut 45 que va ser bloquejat per Vidal. L'ocasió de Gaitán va ser l'avís de les que gaudirira el Benfica a la segona part. La més clara, al minut 57, una rematada de Jonas Gonçalves que va desfer Neuer amb una gran aturada. Al minut 66, Jonas va tornar a estar prop del gol, però va rematar desviat des de molt bona posició.

No obstant això, malgrat aquestes dues ocasions, la prioritat del Benfica va ser no encaixar el segon gol i ho va aconseguir gràcies a un bon treball defensiu que només va flaquejar al final. El Bayern va tenir algunes ocasions per marcar el segon, la millor de Lewandowski en el minut 89, però en lloc de rematar a porta, va buscar, davant la sortida de Ederson, Lahm i la seva passada va ser imprecisa. L'eliminatòria queda oberta per a la tornada a Lisboa, tot i que el Benfica haurà d'encarar el repte sense el seu golejador Jonas, que estarà sancionat per acumulació de targetes grogues.