L'entrenador del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, va reconèixer que l'expulsió de Fernando Torres al minut 35 va canviar el partit d'anit, dues grogues que va considerar «claríssimes, com ho pensaran tots els culers». A la roda de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou, el preparador asturià va admetre que el seu equip havia millorat a la segona part «i hauria pogut aconseguir algun gol més».

«Ens han generat una ocasió -el gol- a la primera part i això ha fet augmentar la sensació de dificultat. El partit canvia a partir de l'expulsió. A la segona part, hem sabut circular la pilota, atacar els espais a molt bona velocitat. Ha estat una segona part de meravella», va valorar. En aquest sentit, va destacar el «coratge i entusiasme» dels seus jugadors per firmar la remuntada.

Pel que fa a l'expulsió de Torres, Luis Enrique no va dubtar a donar la seva opinió: «L'he vist com tots els aficionats culers: claríssimes les dues grogues. I tots els aficionats de l'Atlètic hauran vist vermella a les entrades dels nostres jugadors. Ens hem de guiar tots pel que vegi l'àrbitre». Més enllà de la polèmica, Luis Enrique va destacar la mentalitat dels seus jugadors en el duel d'ahir amb els quals aniria «a la fi del món» i va prometre que d'aquí a una setmana al Calderón sortiran a guanyar. «Sortirem a guanyar, no cal defensar cap resultat. Amb aquesta mentalitat, vaig a la fi del món amb aquest equip».

Diego Simeone, per la seva banda, es va mossegar la llengua en referir-se sobre l'expulsió per doble groga de Fernando Torres al minut 35: «no puc dir el que penso», va deixar anar. Instant abans, en l'atenció a TV3 prèvia a la roda de premsa, s'havia mostrat molt esquerp, responent pràcticament sempre amb monosíl·labs.

En una roda de premsa monopolitzada per les preguntes referents a l'expulsió del madrileny, l'entrenador argentí es va mostrar «orgullós» dels seus jugadors per «refer-se davant de qualsevol situació de desigualtat». «Som un equip que es refà davant la dificultat i tracta de saltar els arbres que es creuen en el camí. No es queda amb les excuses, sinó en les realitats», va indicar.

Simeone va admetre que l'expulsió de Torres els havia penalitzat, especialment en el segon temps: «El Barcelona ha sabut moure la pilota, ens han acorralat a la nostra àrea, però tinc molta alegria de ser l'entrenador de l'Atlètic. Estem vius i ens espera un partit molt bonic al Calderón», va avançar.