Després de la revitalitzadora victòria de la setmana passada a casa contra l'Olímpic, l'Olot vol aconseguir d'una vegada per totes la victòria a domicili per, de retruc, fer un pas molt important per col·locar-se en una bona situació per seguir lluitant per la salvació.

Davant l'Olímpic de Xàtiva l'equip va fer un partit pràctic i sense brillantor per sumar tres puntsque eren vitals. Era una de les consignes de Castillejo, ser pràctics sense renunciar al joc, però si no es podia oferir un bon futbol, el més important era sumar victòries. Amb aquesta idea anirà l'equip a Cornellà. Conscient que la victòria segueix sent vital i que hauran d'apretar fort les dents si volen tornar a la Garrotxa amb 35 punts a la classificació.

No ho tindran gens fàcil. Sense cap mena de dubte, el Cornellà, entrenat per Jordi Roger, és l'equip revelació de la categoria. Després de salvar-se a l'últim partit de la temporada passada, els del Baix Llobregat estan fent una temporada per emmarcar. Actualment són tercers a la classificació amb 56 punts, a només dos dels líders Vila-real B i Reus. Per tant, si són capaços de superar l'Olot i els dos equips capdavanters punxen, podrien acabar la jornada liderant el grup tercer de Segona Divisió B. No és una casualitat, ja que la gran majoria de les 31 jornades que s'han disputat han ocupat una de les quatre primeres posicions.

L'Olot, però, té molt a dir. No vol deixar més oportunitats per guanyar a domicili i ara és un bon moment per fer-ho. Santi Castillejo no té cap baixa confirmada pel partit, però Sergio Ortiz i Blázquez, amb molèsties, són dubte fins a última hora.

El partit començarà a les 6 de la tarda i l'Olot voldrà tornar a la Garrotxa amb tres punts crucials que els serveixin com a empenta definitiva cap a la salvació.