El pilot britànic de Mercedes, Lewis Hamilton va aconseguir ahir fer-se també amb la segona pole position en disputa aquesta temporada, la del Gran Premi de Bahrain, que se celebra avui al circuit de Sakhir. Amb aquesta el britànic sumarà ja cinquanta-una sortides des de la primera posició de la graella. Al seu costat va aconseguir situar-s'hi el seu company d'equip, l'alemany Nico Rosberg. Els dos pilots de Mercedes van ser els únics capaços de baixar d'1:30 en la sessió qualificatòria d'ahir, mostrant que, altra vegada, els monoplaces alemanys estan un graó per sobre de la resta de bòlids.

En onzena posició sortirà l'únic representant espanyol en aquesta prova, Carlos Sainz (Toro Rosso), just per darrere del seu company d'equip, l'holandès Max Verstappen, i compartirà línia de la graella amb el McLaren del belga Stoffel Vandoorne. Vandoorne és el pilot que substitueix Fernando Alonso en aquesta prova. L'asturià és baixa per aquesta segona prova degut a les seqüeles que pateix des de l'esfereïdor accident sofert en el passat Gran Premi, a Austràlia i, per recomanació mèdica, no prendrà part a la cursa.

Rere els Mercedes van aconseguir situar-se els dos Ferrari, amb Sebastian Vettel en tercer lloc i Kimi Raikkonen sortint des de la quarta posició, mentre que la tercera línia de la graella de sortida estarà ocupada pel Red Bull de l'australià Daniel Ricciardo i el Williams del finlandès Valtteri Bottas. La cursa començarà a les 17:00 i es retransmet per MovistarTV.