Un solvent Barcelona, ??que va oferir un joc coral, va derrotar amb claredat el Brose Baskets alemany (75-57) i necessita una victòria a Kaunas per certificar el pas als play-offs de l'Eurolliga. Els de Xavi Pascual no van donar ni una opció a un rival amb el qual estava empatat en la classificació (6 victòries, 6 derrotes) i van jugar amb molta concentració per emportar-se la victòria en un partit en el qual van fer valer una bona defensa i un control de la pintura.

No va tenir ni un dubte el Barça a l'hora de la veritat. Sabent que depenia d'ell mateix per tenir opcions de jugar els play-offs, l'equip de Xavi Pascual va desmuntar el joc dels alemanys molt aviat davant un rival que va tenir en Brad Wanamaker al seu únic argument ofensiu. Va funcionar tot a l'equip blaugrana: la seva defensa, el rebot, la concentració i la determinació per tenir el destí a les seves mans. La fortalesa sota la cistella que li va donar Joey Dorsey i l'aprofitament en els tirs lliures van resultar decisius.

El Reial?Madrid juga avui a la pista del Laboral Kutxa també encara amb la classificació pendent, tot i que es va veure beneficiat per la clara victòria del Khimki a la seva pista davant un desconegut Olympiacos (98-66).