E. Perfumerías Avenida no va donar opcions al Mann Filter (78-55) en l´altra semifinal i l´equip de Miguel Ángel Ortega continua encadenant victòries en direcció a la final de Lliga. El Salamanca va dominar des del primer segon de joc, en el qual a una primera cistella de Beard li va seguir un tap de N'Dour, un altre rebot defensiu de la jugadora nacionalitzada espanyola i en la jugada següent, els seus primers dos punts. Les jugadores del Mann Filter veien com les de Salamanca els passaven per sobre des de l'inici del partit i en quatre minuts el parcial va ser d'un 11-0 contundent. En el segon quart, Mann Filter va reduir el marcador fins a una diferència de 10 punts, però fins aquí van arribar les seves jugadores, perquè a partir d'aquest moment va tornar a aparèixer el Perfumerías Avenida, amb una gran N'Dour, que rebotava en atac, en defensa i encistellava tots els tirs que intentava. l partit ja estava resolt per al conjunt salmantí i només havia d'aguantar els intents de reduir les diferències per part del Mann Filter, que diumenge ho provarà jugant de local.