Quan queden nou jornades per acabar la temporada de Primera Catalana, la Jonquera té les opcions intactes d'ascendir a Tercera Divisió perquè és quart, a només un punt del líder i del segon classificat.

Per afrontar el tram final en garanties, els d'Axel Vizuete es reforçaran després de què el davanter Pol Compte, autor de set gols, sigui baixa al voltant de dos mesos per una lesió muscular en el bessó que ha patit aquest març.

Un dels noms que tenen sobre la taula és el de Javi Amigo, davanter de l'Agullana que acumula 20 gols a Tercera Catalana -n'és el pitxitxi altempordanès del grup 15, a dues dianes d'Eric Ortiz (Begur).

Amigo té 28 anys i és de la Jonquera, ja havia vestit la samarreta dels jonquerencs anteriorment i també va militar en el Figueres B. Si les negociacions avancen, Amigo ja podria entrar a la convocatòria en el partit d'aquest diumenge (12 h) al camp del Girona B.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.