El passat cap de setmana i coincidint amb la Setmana Santa es va celebrar la ja tradicional Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus de Llançà. Un total de 600 participants, el màxim permès per l´organització, van gaudir d´un fantàstic dia de primavera als espais naturals del municipi de Llançà i entorns : PNIN de l´Albera i el Parc Natural de Cap de Creus.

L´entitat organitzadora, l´Unió Excursionista Llançanenca va proposar tres modalitats a realitzar; la Mini (27km), la Mitja (60km) i la prova reina, l´Ultra (87km). Aquestes modalitats destaquen per la seva enorme bellesa paisatgística amb la possibilitat de conèixer el litoral màgic de Cap de Ras, algunes ermites precioses de l'Albera, tocar el majestuós monestir de Sant Pere de Rodes, coronar el punt més alt del Cap de Creus fent una carena espectacular, visualitzar Cap Norfeu des de 500 metres, passar pels carrers de Cadaqués, deixar de costat de la Casa Museu de Salvador Dalí, vorejar les cales del Far del Cap de Creus, creuar el Parc Natural de Cap de Creus i fer totes les cales i platges entre Llançà i el Port de la Selva.

A la modalitat Ultra la victòria va ser per en Cesc Martin i la Núria Bermudez amb un temps de 10h05 i 12h10 a la categoria masculina i femenina absoluta. I pel que fa a la resta de les modalitats els guanyadors van ser Marc Carós i Gemma Vilajosana , 60km i, en Miquel Cruz i la Mariona Triola van vèncer en la modalitat Mini, 27km.

Des de l´Unió Excursionista Llançanenca es valora molt positivament l´activitat amb una excel·lent comunió entre els participants i voluntaris, un dels pilars fonamentals de l´èxit de l´organització al marge del fantàstic dia primaveral que varen gaudir tots els participants , voluntaris i acompanyants de la Marxa.