La selecció espanyola repeteix davant Romania l'empat aconseguit a Itàlia, en una nova nit de joc nefast i sense rematada, davant una Romania motivada i perseverant que va intentar estar en tot moment a l'alçada de l'amistós disputat a Cluj. Un dels fets més destacats del partit va ser el debut amb la selecció espanyola absoluta del blaugrana Sergi Roberto.

Espanya té molt a millorar de cara a l'Eurocopa si vol tornar a fer història. Davant d'un inici que apuntava prometedor, dominador de joc i donant esperances de millorar la desgana d'Udine, els homes de Vicente del Bosque es van desinflar en pocs minuts. Va permetre la intempestiva dels romanesos a mans de Florin Andone, davanter del Còrdova, i Nicusor Stanciu, qui va demostrar una vegada més que està en un excel·lent estat de forma.

El migcampista del Manchester City, David Silva, va liderar al conjunt espanyol que feia una pressió molt baixa, provocant que els romanesos es poguessin desmarcar pels extrems i així gaudir d'ocasions de perill. Pedro va disposar als deu minuts d'una oportunitat d'or per obrir el partit amb un xut a boca de canó que el porter Tatarusanu enviar a córner. Minuts més tard, Nolito va enviar un xut fluix al porter romanès després de regatejar a un defensa.

Fins al descans, els espanyols es van desconnectar del joc i a la represa, Espanya va fallar un gol cantat després que Piqué, que va marxar del terreny de joc en el minut 51, es va quedar sol a l'àrea després d'una acció a pilota aturada però va xutar a les mans de Tatarusanu. L'entrada d'Isco i Cesc van agilitzar el joc desplegat per la selecció espanyola sobretot perquè va treure pressió a Silva, sens dubte el més actiu dels atacants.

Del Bosque va donar entrada a Nacho i Aduriz perquè gaudeixin de més temps per fer-se un forat en la selecció que aspira a revalidar el títol a l'Eurocopa de França. No obstant això, els canvis del seleccionador no van tenir cap efecte i només un xut llançament de Morata va generar una de les poques ocasions que van tenir en la segona meitat. 'La Roja' va acabar buscant el gol, però es va topar amb una Romania dura que va avisar França del que li espera al partit inaugural de l'Eurocopa.

Sense perdre en els seus catorze últims partits, Iordanescu sembla a més que ha donat amb la tecla adequada en la parella de dalt amb Adone i Stanciu, els qui es van entendre perfectament durant tota la disputa. Tant és així que Andone va xutar una pilota que va passar a prop de la porteria de Casillas, a passada de Stanciu després de penetrar cap a l'àrea. Els més de 30.000 espectadors presents a l'estadi Cluj Arena es van contagiar de la il·lusió dels seus futbolistes al camp que fins i tot van arribar a fer l'onada en un moment en què els seguidors estan desencantats amb la seva selecció pels mediocres resultats dels darrers anys. Amb aquest empat, Espanya i Romania es mantenen amb cinc victòries cadascun en els seus enfrontaments. És el sisè empat entre tots dos.