El Torneig Mic s'acabarà aquest matí amb les finals de les categories Infantil, Cadet i Juvenil i, en tots tres partits, hi serà el RCD Espanyol com a finalista. El conjunt perico, que ja va guanyar en la categoria Aleví de futbol 7, aspira a guanyar en tres categories més.

Els partits es disputaran per primera vegada a Montilivi, on hi haurà una gran entrada amb la gran majoria dels equips participants en el Torneig a la graderia.

La primera final serà a les 10 del matí. Els primers a saltar al ter?reny de joc de Montilivi seran els ?equips de la categoria infantil de l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona. Tant el conjunt blanc i blau com els tarragonins es van desfer dels seus rivals a les semifinals des de la tanda de penal. L'Espanyol, davant l'acadèmia de futbol Aspire (1-1, 4 a 2 als penals) i el Nàstic es va desfer del Barça (0-0, 4 a 5 als penals).

A les 11:15 del matí serà el torn de la final dels Infantils. Hi haurà derbi, ja que l'Espanyol i el Barça lluitaran per proclamar-se campions del Torneig Mic després d'eliminar el Manchester City (0-1) i l'Inter de Milà (1-1, 4 a 5 als penals), respectivament.

L'últim partit del torneig serà la final dels juvenils. El Màlaga, actual campió de la categoria, va superar l'acadèmia Aspire a semifinals (0-0, 2 a 4 als penals) per repetir final. L'Espanyol voldrà fer-se amb el títol després de superar la Fundació Privada Hermes a semifinals (0-2). Aquest últim partit es disputarà a les 12:30 hores del migdia i servirà, juntament amb la desfilada dels equips, per clausurarl'edició 2016 del Torneig Mic.