Ja torna a estar en marxa el Torneig de futbol Vila de Peralada, en la seva dotzena edició i, altra vegada, amb un cartell de luxe. Vuit són els equips participants, alevins del 2005, dividits en dos grups. En el grup A hi ha enquadrats el Barça, el Vila-real, el Sant Gabriel i l'Escala, mentre que en el grup B els equips participants son Reial Madrid, Athletic Club, Inter de Mèxic i el Peralada.

La jornada va començar sense sorpreses i, en el partit inaugural el conjunt amfitrió va caure 0-3 davant l'Athletic Club. La jornada matinal la van completar la disputa dels partits Vila-real - l'Escala (4-0), Reial Madrid - Inter de Mèxic (1-0) i Barça - Sant Gabriel (0-0).

En la jornada de la tarda el conjunt amfitrió va rebre la segona derrota, aquesta vegada davant l'Inter de Mèxic (4-1). El Sant Gabriel també golejava l'Escala (4-0), mentre que el Reial Madrid es desfeia de l'Athletic Club (0-2) i el Barça feia el mateix amb el Vila-real (0-2).

Després de la jornada d'ahir el grup A va quedar encapçalat pel Sant Gabriel, empatat a quatre punts amb el F.C. Barcelona, però amb més gols a favor. Rere seu hi trobem el Vila-real, amb tres, mentre que tanca el grup l'Escala, que no n'ha sumat cap. Pel que fa al grup B, l'encapçala Reial Madrid, únic equip que havia aconseguit la victòria en tots dos partits, seguit per l'Inter de Mèxic i l'Athletic Club, segon i tercer amb tres punts, però els mexicans ocupen la segona posició per tenir un gol a favor més, mentre que tanca el grup el Peralada.

En la jornada d'avui es disputarà el tercer partit de la fase de grups, en la sessió matinal i, a la tarda es jugaran les semifinals (primer contra segon de cada grup) i les semifinals de consolació (tercer contra quart de cada grup), mentre que el matí de diumenge servirà per jugar-se la final del torneig, a més de la resta de finals per establir una classificació d'un torneig que ja és un clàssic.