El Municipal de Palamós-Costa Brava és l'escenari de la primera jornada de finals del MIC, que es disputa avui. Són quatre les categories que coneixeran guanyador en aquesta jornada de dissabte, les Alevins de futbol 11 i futbol 7, la femenina i el MIC Integra. Les finals començaran a les 15.30 amb la disputa de la femenina.

Durant el matí, però, es jugaran els partits que hauran de definir els finalistes. Així trobem que, a Llagostera, a les 9 del matí, es disputaran les semifinals femenines, amb presència gironina: el Cabanes s'enfrontarà al Mercantil, mentre que en l'altra semifinal es veuran les cares Llerona i Torelló.

A Palamós, durant el matí es podran veure les eliminatòries de quarts i semifinals de la categoria Aleví de futbol 7. Cal destacar la presència, a quarts, de tres equips anglesos (Southampton, Tottenham i Liverpool), a més de València i Espanyol, entre d'altres.

Pel que fa a l'Aleví de futbol 11, a l'Estartit es jugaran les semifinals al matí. S'enfrontaran Barça contra Alboraya i Reial Madrid contra Stoke City. Si guanyen Barça i Reial Madrid es podria reeditar la final de l'any passat.

A Platja d'Aro i Palafrugell es podran seguir els quars de final de categoria Infantil. El Girona ha quedat emparellat amb l'Inter de Milà en uns quarts en els que també hi prendran part l'Espanyol, el Manchester City i el F.C. Barcelona. A la tarda es jugaran les semifinals a Santa Cristina d'Aro, mentre que la final es jugarà el diumenge a Montilivi.

En categoria cadet es podran veure els quarts en directe a Hostalric i Sant Feliu de Guíxols, a partir de les deu del matí. A Sant Feliu de Guíxols s'hi podran veure els partits Aspire-Vila-real i Badalona-Nàstic de Tarragona, mentre que a Hostalric jugaran Espanyol-Gimnàstic de Manresa i Barça-Alboraya. Les semifinals es jugaran a la tarda (a partir de les 17.30) a Vidreres.

Finalment, els juvenils disputaran la seva ronda de quarts de final a Santa Coloma de Farners i Lloret de Mar, mentre que les semifinals les jugaran a la tarda a Cassà de la Selva. Els equips classificats per quarts en aquesta categoria, possiblement de les més atraients del campionat, són l'Aspire de Qatar, Los Blue Rays de Perú, el Màlaga, el Caribbean de la República Dominicana, el Vic?Riuprimer, la Fundació Privada Hermes, el Sevilla i l'Espanyol.

Les finals de les categories Infantil, Cadet i Juvenil es jugaran demà a l'estadi de Montilivi, que aquest any s'ha estrenat com a escenari del torneig.

Homenatge al KAS?Eupen

Els jugadors de l'Espanyol van retre homenatge a l'equip belga del KAS?Eupen, que van viure en directe els atemptats a l'aeroport de Brusel·les del passat dimarts i que, davant la impossibilitat de fer el viatge amb avió van haver de fer el trajecte amb autobús. Els jugadors blanc-i-blaus van regalar-los una samarreta amb el número 21, el de Dani Jarque.