El Torneig Vila de Peralada torna aquesta Setmana Santa com és tradició amb un cartell d'autèntic luxe. Aquesta consolidada competició alevina de futbol comptarà enguany (dotzena edició) novament amb el FC?Barcelona i el Reial Madrid com a caps de cartell i grans atractius. La resta de participants seran l'amfitrió Peralada, l'Escala, el Vila-real, l'Athletic Club de Bilbao, el Sant Gabriel i l'Inter de Mèxic. El torneig comença divendres i acaba diumenge amb la gran final. El Reial Madrid és el defensor del títol després que l'any passat s'imposés amb claredat al Barça per un contundent 3-0.

L'organització del torneig ja ha definit els grups i d'aquesta manera el Peralada ja sap que ha quedat enquadrat amb el Reial Madrid, l'Athletic Club i l'Inter de Mèxic en el B. D'altra banda, al grup A, l'Escala s'haurà d'enfrontar al FC Barcelona, el Vila-real i el Sant Gabriel. Els partits de la fase de grups seran entre divendres i dissabte al matí. Dissabte a la tarda i vespre es disputaran les semifinals i per a diumenge al matí quedarà la final. El torneig posa a la venda un abonament per als 3 dies per 15 € mentre que una entrada per un dia val 6 euros.

El Barça, gran dominador

El Torneig Vila de Peralada s'ha convertit ja en un autèntic referent del futbol base en aquestes dates on es disputen tantes competicions de futbol formatiu. Jugadors del nivell del selvatà Deulofeu (Everton) o del barceloní Adama Traoré (Aston Villa) van passar per Peralada durant la seva etapa a aleví. És el Barça qui encapçala el palmarès de la competició amb 7 edicions guanyades (2014, 2013, 2012, 2009, 2007, 2006 i 2005), seguit del Madrid amb 3 (2015, 2011 i 2008). L'Espanyol en té una, l'aconseguida l'any 2010.