El CB Farners organitza de divendres a diumenge la tercera edició del torneig cadet de primer any al pavelló Els Saioners. El cartell reuneix les principals pedreres del bàsquet català i espanyol: en categoria masculina hi competiran Barça, Madrid, CAI Saragossa, Estudiantes, Manresa, L'Hospitalet, Cornellà, Calella, CEB Marc Gasol, CEB Girona i Farners, mentre que en la femenina els equips convidats seran Helmi Basket (Finlàndia), Salle Manresa, Mataró, Sant Adrià, Stadium Casablanca, GEiEG, Salle Tenerife i Farners. El director del torneig, Miki Uribe, ha destacat que «aquest 2016 tenim 10 equips que l'any passat van disputar els campionats d'Espanya infantil, quatre de femenins i sis de masculins, una xifra que diu molt del nivell que veurem».

Durant tres dies, de demà a diumenge, es disputaran un total de 50 partits. Diumenge es jugaran les dues finals, la femenina a les 15.00h i la masculina a les 17.00h, amb la previsió que el pavelló Els Saioners s'ompli de gom a gom. Després de dues edicions, el Torneig de Farners ja està consolidat com un dels millors de la categoria sub-15.

Els primers partits arrencaran demà ben d'hora, a les 9 del matí, amb un Calella-CEB Marc Gasol, i s'allargarà la jornada fins gairebé la mitjanit amb la disputa de l'Hospitalet-Estudiantes (22.15). En la categoria femenina el duel inaugural serà el Sant Adrià-Helmi Basket, mentre que el dia es tancarà amb un Salle Tenerife-Stadium Casablanca (21.10)