L’Escala seguirà sent l’única seu altempordanesa de les 22 gironines que tindrà la 16a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC - Mediterranean Internacional Cup, que es disputa des d’aquest dimecres 23 fins al diumenge 27. Durant quatre dies, el Nou Miramar torna a ser l’escenari de partits de categoria aleví -vegeu horaris en l'arxiu adjunt- i a l’espera de saber quins equips es classificaran pels vuitens i els quarts de final, el plat fort és aquest dimecres.

I és que el camp municipal de l’Escala veurà, a la tarda del dia 23, com desfilen els alevins del Manchester United -a les 5, contra el Sacramento-, el Reial Madrid -a les 6, contra l’amfitrió, l’Escala- i el Barça -a les 7, contra l’Alion White. Aprofitant la celebració del MIC, el club escalenc ha optat per renovar la gespa natural i a principis de març l’empresa Servicentre va treballar-hi per tenir-la en perfectes condicions.

Aspire, Madrid i Stoke, rivals dels de casa

Pel que fa a la representació altempordanesa del MIC, enguany hi haurà quatre equips. L’equip cadet del Peralada jugarà entre Vidreres i Llagostera i entre els rivals potents hi ha l’Aspire; mentre que el Roses cadet buscarà la sorpresa jugant entre Sant Feliu i Llagostera. En alevins, l’amfitrió l’Escala toparà contra el Reial Madrid i el Figueres, que no es mourà de l’Estartit, se les veurà amb l’Stoke City anglès.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.