Futbol

Figueres serà la seu de la 15a Trobada de Jugadors del Barça

Serà el 18 de juny, està oberta a tots els exjugadors del club blaugrana, tindrà un caràcter festiu i inclourà partits de futbol a l'Estadi de Vilatenim

23.03.2016 | 12:03
Divendres va tenir lloc l´assemblea de penyes de l´empordà i catalunya nord

El Casino Menestral Figuerenc va ser l'escenari, el divendres passat, de l´Assemblea de la Federació de Penyes Blaugranes de l´Empordà i de la Catalunya Nord. L´acte, que va comptar amb una trentena d´assistents, va acabar amb un sopar en el mateix local.

D´altra banda, el pròxim dia 18 de juny Figueres serà la seu de la 15a Trobada de Jugadors del Barça, organitzada per l´Agrupació Barça Jugadors amb la col·laboració de la PB Alt Empordà, Almogàvers Empordà i l´Ajuntament. La trobada, emmarcada en la 2a Setmana Barça Jugadors, està oberta a tots els exjugadors del club blaugrana, tindrà un caràcter festiu i inclourà partits de futbol a l´Estadi de Vilatenim, activitats per als acompanyants i per a la mainada i un dinar de germanor.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema