R. MADRID-SEVILLA, 4-0

r. madrid: Navas; Danilo, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro (James Rodríguez, m.75), Kroos, Modric; Bale (Jesé, m.70), Benzema (Isco, m.81) i Cristiano Ronaldo. ? sevilla: Rico; Coke, Rami, Kolo, Tremoulinas; Diogo (Reyes, m.46), Cristóforo (Mariano, m.71), Krychowiak, Escudero; Iborra (Muñoz, m.71); i Gameiro. G golS: 1-0, M.6: Benzema. 2-0, M.64: Cristiano Ronaldo. 3-0, M.66: Bale. 4-0, M.86: Jesé.. A àrbitre: Estrada Fernández (comitè català). Va amonestar a Varane (m.26), Casemiro (m.53), Reyes (m.57) i Krychowiak (m.62). E ESTADI: Santiago Bernabéu. 72.976 espectadors.

El trident format per Bezema, Bale i Cristiano Ronaldo va liquidar a un Sevilla que continua sense guanyar fora de casa i va permetre al Reial Madrid acostar-se a la segona posició i retallar dos punts al Barça, que continua destacat al capdavant de la classificació de Primera. Tot plegat, en un vespre en el que es van fallar dos penals: un per a cada bàndol.

L'equip andalús va donar dos ensurts en els compassos inicials, però es va trobar de sobte amb un magnífic xut de Karim Benzema que va dinaminar el somni dels d'Emery. 1-0 al minut 6 i el partit que feia pujada. Els blancs es van animar amb el gol i van signar una primera mitja hora prometedora. Amb el partit de cara van desplegar un futbol fluid i fàcil amb el que van arribar en repetides ocasions a la porteria sevillista, però aquí es van trobar amb un inspirat Sergio Rico i amb un gol anul·lat a Bale.

Sobrevivia com podia el Sevilla fins que al minut 26 es va trobar amb un penal a favor. Varane en va ser el culpable a l'agafar Adil Rami dins de l'àrea. Kevin Gameiro, l'artiller especialista, es va encarregar d'executar-lo però el seu tret el va repel·lir un inspirat Keylor Navas.

El Madrid era superior però no aconseguia tancar el partit i així anaven passant els minuts fins arribar-se a la segona part. Emery va donar entrada a Reyes i l'andalús va cometre penal al fer caure Modric dins de l'àrea. Cristiano Ronaldo tenia la sentència a les seves botes, encara que va enviar el seu xut als núvols. Tot quedava igual i això ho va agafar com un bri d'esperança l'equip sevillista, que poc després marcaria el gol de l'empat. Kevin Gameiro superava Navas i, mentre ho celebrava, l'àrbitre s'encarregava d'anul·lar l'acció per un suposat fora de joc.

El duel estava ben viu i llavors va ser el Madrid el que va colpejar. Cristiano Ronaldo es va treure un pes de sobre i davant el seu rival favorit no va fallar: 2-0. Sense temps perquè el Sevilla assimilés el cop, Gareth Bale va rebre una magnífica assistència de Benzema i, a porta buida, va tenir la seva recompensa tancant definitivament el partit.

Van voler tirar d'orgull dels homes d'Emery, però van tornar a tenir la pólvora mullada i fins els va faltar una mica de força després del desgast acumulat en el partit davant el Basilea de la Lliga Europa. A més, aquí seguia Keylor Navas, incommensurable. Mentrestant, Zidane va oferir a Bale, Casemiro i Benzema l'ovació del Bernabéu quan van ser substituïts.

Jesé Rodríguez va aprofitar els minuts de què va disposar de nou per reivindicar les seves ganes i el seu futbol. El canari va demostrar la seva fam, com va fer durant tot el xoc altre jugador del planter, Nacho Fernández, que va justificar la crida de Vicente del Bosque amb un gran partit.