l'estartit-la roca, 3-1

l'estartit. Roberta, Rocio, Saray, Berta, Gemma, Anna, Clara, Sofia (Julia, m.75), C. Puntunet (Laura, m.65), Blanca i Mimi (C. Martínez, m.75). ?PENYA BLANC BLAVA La roca. Judit, Bernes (Andrea, m.85), Olga, Anabel, Ani, Gemma (Martina, m.45), Coro, Pitu (Pacheco, m.65), Mari Pau, Tània i Alba. G Gols. 1-0, m.14, Anna; 1-1, m.47, Pitu; 2-1, m.50, Blanca; 3-1, m.88, Saray.

L'Estartit es va retrobar amb la victòria en un partit en què les locals van sortir a guanyar des del primer moment, tot i que el plantejament defensiu de les visitants va provocar que els gols triguessin a arribar. El primer gol d'Anna, al minut 14, va ser a partir d'un xut des de la frontal que va entrar per un costat i la portera visitant no va poder arribar-hi. A l'inici de la segona meitat, la Roca va empatar de còrner, aprofitant una de les poques arribades a la porteria local que va tenir. Però l'Estartit va continuar dominant totalment la pilota i es va tornar més incisiu fins aconseguir dos gols més. El segon el va fer Blanca tan sols tres minuts després que marqués Pitu per part de la Roca. I el tercer va ser obra de Saray a només dos minuts del final del partit. Amb aquesta victòria l'Estartit es manté a la part alta de la taula classificatòria.