l'escala-lloret, 2-2

L'escala. Blanquera, Ribas, Ferrer, Mir, Salam, Ramírez, Teixidor, Soler (Jam Baldeh, min. 79), Negre (Molinas, min. 73), Spinola i Pàmies. ?lloret. Prado, Pol Ros, Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Riky (Pol Huerta, min. 86), Puntí, Moha (Majó, min. 73), Bader, Aparicio i Terradas (Ramírez, min. 52). G Gols. 0-1, min. 12, Pol Ros; 0-2, min. 20, Terradas; 1-2, min. 41, Ferrer; 2-2, min. 45, Ribas. A àrbitre. Salinas Ureña. Va amonestar amb targeta groga a Mir, Ferrer, Jam Baldeh i Salam (L'Escala) i Prado i Poderoso (Lloret). Domble amonestació a Spinola (L'Escala) i Pol Gómez i Lobo (Lloret).

Dos gols de Ferrer i Ribas van permetre a l'Escala, sense Pitu Batlle a la banqueta, empatar en un partit on el Lloret es va avançar amb un 0 a 2. Els quatre gols van arribar a la primera part i a la segona hi va haver tres expulsats, 2 pels lloretencs i 1 per l'Escala. Els dos equips segueixen lluitant per evitar descendir de categoria.

horta-girona b, 3-2

Horta. Buetas, Mur, Reyes, Esteve, Gómez, Muela (Canelada, min. 72), Cañadilla (Barry, min. 89), Amador (Merino, min. 57), Torrent (Ramírez, min. 57), Blasco i Jiménez (Poncela, min. 76). ?girona b. Quintanas, Balaguer (Ruiz, min. 46), Morales, Carbó, Litus, Bonaventura, Soufiane, Gelmà (Saam, min. 57; Sanding, min. 88), Coro, Pujol (Sidibe, min. 46) i Galass. G Gols. 1-0, min. 1, Muela; 1-1, min. 20, Coro; 2-1, min. 32, Torrent; 2-2, min. 51, Bonaventura; 3-2, min. 89, Cañadilla. A àrbitre. López Jiménez. Va amonestar amb targeta groga a Cañadilla i Poncela (Horta) i Carbó, Bonaventura i Galass (Girona B).

El Girona B no va poder sumar cap punt de la seva visita al camp de l'Horta. Els de Nacho Castro van empatar el partit fins a dues vegades però van caure derrotats a l'últim minut.

La Jonquera-martinenc, 0-1

La Jonquera. Toni Montero, Edile (Anderson, min. 88), Massó (Vergara, min. 46), Rama (Henry, min. 66), Alforcea, Zou, Tidiane (Soler, min. 88), Bassols, Gerard Muñoz, Amós Gasca i Ivan Ruiz. ?martinenc. Padrós, Galeano, Suárez, Fuentes, Fran Pérez, Núñez, Valero (Martínez, min. 89), Aleix Vall, Lora (Biyong, min. 87), Esteban (Morillo, min. 82) i Tejada. G Gol. 0-1, min. 86, Lora. A àrbitre. Padrós Baciero. Va amonestar amb targeta groga a Edile, Alforcea, Vergara i Ivan Ruiz (La Jonquera) i Fuentes, Fran Pérez, Esteban i Valero (Martinenc).

Poc li va durar l'alegria de ser líder de la categoria a la Jonquera, que va caure derrotat a casa per la mínima davant el Martinenc. Els d'Axel Vizuete van veure com un gol de Lora al minut 86, després d'un partit igualat i amb ocasions clares pels dos equips, i finalment va acabar decantant l'enfrontament a favor del conjunt barceloní.