Pitu Batlle deixarà de ser l'entrenador del primer equip de l'Escala després que el club hagi optat per un cop de timó per intentar aconseguir la permanència a Primera Catalana. Els escalencs es troben en zona de descens a Segona Catalana, amb la permanència a cinc punts, i confien que amb el canvi de tècnic la situació es capgiri.

Batlle, que tancarà una etapa de tres temporades i mitja al capdavant de l'equip, es veia amb ànims d'aixecar la situació de l'Escala, que en els darrers dies s'havia reforçat amb els jugadors sudamericans Lionel Spínola, Luis Fernando Correa i Diego Nicolás Quintana -per contra, eren baixa Pep Muniesa i Marc Feixas.

Dos ascensos seguits

Batlle, exjugador dels escalencs i amb passat a la banqueta del filial, va deixar el Sant Pere Pescador l'estiu del 2012 per treure del pou el primer equip de l'Escala, que acabava de descendir a Tercera Catalana. Amb només dos anys, va obtenir consecutivament l'ascens de Tercera a Primera Catalana i el curs passat fins i tot l'equip costaner va flirtejar amb l'ascens a Tercera Divisió durant la primera volta. Ara, després de quatre derrotes seguides i un triomf en les últimes dotze jornades, clourà una etapa amb els del Nou Miramar.