L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va qualificar de "positiu" l'empat a dos gols amb el qual es va resoldre el partit d'ahir contra el Vila-real al Madrigal. "Ha estat un partit com esperàvem, complicat davant un rival de qualitat i que al seu estadi és molt difícil de contrarestar".

El tècnic asturià va deixar clar que "hem estat bé en fases del partit i en altres no. Hem tingut ocasions, les han tingut ells, pel que penso que hem sumat un punt que tant ells com nosaltres mereixíem", va comentar.

En aquesta línia, Luis Enrique va apuntar que "hem pogut guanyar, però també perdre. A més, el nostre rival més proper ha perdut, pel que sumar sempre és bo i així ho valorem".

L'entrenador del conjunt blaugrana no va considerar que el seu equip s'hagués distret després d'aconseguir el considerable avantatge de dos gols al marcador. "El rival és molt fort, té qualitat i a casa és molt dur. Crec que no hem estat malament perquè si ho haguéssim estat, ens haguéssin passat per sobre. Aquí han perdut tots els de dalt i nosaltres hem empatat, pel que el considero positiu".

A més, en la seva anàlisi de l'enfrontament, Luis Enrique va considerar que el Barça va estar "bastant bé" en defensa. "Valoro el treball i més, com dic, en un camp com aquest, que ja vaig dir era molt complicat", afegia sobre aquesta qüestió.

Va elogiar Rakitic, del qual va dir que és "un jugador molt complet", que té potencial d'arribada a l'àrea i és un jugador fort i amb gran xut, raons per les que "el fem servir de vegades dins de l'àrea". Luis Enrique va indicar que no volia valorar l'actuació arbitral. "Tinc per norma no parlar de l'àrbitre".

"Hem merescut la victòria"

L'entrenador del Vila-real, Marcelino García Toral, va assegurar que el seu equip va merèixer "guanyar amb claredat" el partit contra el Barça.

"Ha estat un gran partit i crec que hem merescut guanyar amb claredat. Té molt de mèrit el que han fet aquests jugadors i més després del partit de Leverkusen. Hem estat superiors, abans del seu gol ja hem tingut ocasions molt clares i hem merescut més", va assegurar en roda de premsa.

Respecte a l'actuació arbitral, l'entrenador va assegurar que "el Barça no té res a veure en els errors de l'àrbitre. Avui l'àrbitre no ha estat a l'altura de l'espectacle, res més. Sou els periodistes els que heu de dir el que ha passat".