El garrotxí Aleix Domènech (C.N.Olot) amb un temps de 55 minuts i 7 segons va guanyar ahir la 26a edició de la Duatló de Banyoles, a part de proclamar-se campió de Catalunya per edats, i és que per primera vegada la prova va incloure el Campionat Nacional de Catalunya de grups d'edat. Van completar el podi masculí, el banyolí Pau Castellvell (57.43) i Ernest López (57.50).

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser la barcelonina que milita al Cidade de Lugo Fluvial, Anna Godoy amb una marca d'1 hora, 4 minuts i 16 segons. En total més de 350 esportistes van participar ahir a la prova, que un any més va tenir el punt de sortida i arribada al Parc de la Draga. Igual que altres anys es van mantenir les distàncies dels trams i es va confirmar com a duatló esprint: 5 quilòmetres a peu pel parc de la Draga, 20 quilòmetres de ciclisme i una nova cursa a peu de 2.500 metres.

En clubs, els homes del CN Banyoles van ser profetes a la seva terra, mentre en dones el primer lloc va ser per al Fasttriatlón-C.N. Montjuïc. Com a fet destacable, val a dir que fins a 20 duatletes vinguts de Polònia van participar a la prova.