El Barça ho tenia tot fet al descans -quan guanyava per dos gols- però se li ha acabat fent llarg el partit contra un Vila-real que ha aprofitat que els de Luis Enrique han posat el fre per remuntar el matx i deixar el marcador en 2-2.

Al 19, Rakitic ha marcat el 0-1després d'engaltar un xut amb el peu esquerre una pilota que havia sortit rebotada. I just abans del descans, Neymar ha fet el 0-2 gràcies a un penal comès pel Sergio Asenjo al propi brasiler.

Però en la represa, entrenador i jugadors han començat a pensar més en l'aturada de seleccions i el proper partit contra el Madrid. Han sortit del camp alguns dels homes amb perill de sumar la cinquena targeta groga i el nivell d'intensitat col·lectiu ha baixat.

El Vila-real ho ha aprofitat per retallar distàncies al 56, amb un gol de Bakambu, i tant sols 4 minuts després, Mathieu s'ha fet un gol en pròpia porta que ha significat el 2-2 definitiu.