SPORTING-ATLÈTIC DE MADRID, 2-1

sporting: Cuéllar, Lora, Luis Hernández, Jorge Meré, Isma López, Mascarell (Carlos Castro, min.56), Sergio Álvarez, Pablo Pérez (Carmona, min. 69), Nacho Cases, Jony i Sanabria (Rachid, min.90); ? atlètic de madrid: Oblak, Gámez, Giménez, Lucas, Filipe Luis, Correa (Gabinete, min.58), Koke, Kranevitter, Saúl, Vietto (Juanfran, min.79) i Griezmann (Torres, min. 62) G gols: 0-1, min.28, Griezmann. 1-1, min.78, Sanabria. 2-1, min.88, Carlos; A àrbitre: Gil Manzano. Va amonestar els locals Sanabria, Sergio Álvarez, Jorge Meré, Pablo Pérez i Cases i els visitants, Juanfran i Gámez;

Si la Lliga no estava prou decidida, ahir l'Atlètic de Madrid, va acabar deixar en safata al Barça la possibilitat d'anar-se'n d'onze punts si avui supera el Vila-real. L'Sporting va aguantar amb penes i treballs fins el descans, on es va arribar amb 0-1 gràcies a un magistral llançament de falta de Griezmann. Semblava que els matalassers tindrien una tarda plàcida a Gijón, però tot va girar com un mitjó a la segona meitat. L'Atlètic va notar l'esforç titànic de dimecres contra el PSV i es va veure superat per un Sporting de Gijón que a la segona meitat va dominar clarament. L'empat va arribar passada la mitja hora amb un xut de falta de Sanabria que va desviar Kranevitter. El travesser va salvar un gol cantat de Carlos a poc del final, però cinc minuts després el davanter de l'Sporting faria el 2 a 1 final en una jugada calcada. A sobre el central Giménez es va lesionar. Una baixa sensible per l'equip de Simeone que es va despatxar a gust ahir a la sala de premsa del Molinón queixant-se dels horaris de la Lliga.