El Bordils ha matinat per agafar un vol a les 6.55 del matí, rumb a Santiago, que li permetrà plantar-se a Vigo al voltant de les 10 del matí. Allà aquesta tarda (16.30) l'equip de Pau Campos té «una nova oportunitat», en paraules del tècnic, per encarrilar la permanència de manera gairebé definitiva. Els gironins ho podrien haver fet el cap de setmana passat però van haver-se de conformar amb un empat contra l'Amenábar. Avui els espera el cuer de la Divisió de Plata, un Academia Octavio víctima aquesta temporada de massa contratemps (lesions, derrotes ajustades) que podria veure perillar la seva continuïtat en cas de baixar.

Campos tindrà tot l'equip disponible, a excepció del lesionat Marc Prat. Nonó, Márquez i Esteve Ferrer ja estan plenament recuperats després d'haver jugat amb molèsties la darrera jornada. L'entrenador del Bordils recorda que «els nostres rivals tenen aquesta jornada partits molt complicats i una victòria nostra podria ser decisiva».

Sobre el rival, Pau Campos va dir que «són un equip molt jove, amb jugadors de talent, als quals no els ha acompanyat res aquesta temporada». El Bordils va demanar jugar a 2/4 de 5 de la tarda per poder anar i tornar el mateix dia, estalviant-se d'aquesta manera una nit d'hotel.