La notícia d'aquesta mateixa setmana que l'Ajuntament ha decidit invertir un total d'1.750.000 euros en la construcció de la nova Ciutat Esportiva de la Unió Esportiva Olot ha estat rebuda amb sensacions contraposades al club garrotxí. El seu president, Joan Agustí, en deia ahir la seva als micròfons de Ràdio Olot, assegurant que dóna suport al nou projecte del consistori, però es va mostrar crític amb la seva ubicació.

Les noves instal·lacions comptaran amb dos camps i un edifici de vestidors al Morrot i s'acabaria així amb una de les lluites que el club persegueix des de fa més d'una dècada. Agustí és partidari de la nova Ciutat Esportiva perquè així el futbol formatiu i també l'entitat en sortiran beneficiats, encara que no les té totes. La idea del president i també de la seva directiva era que el projecte vàlid fos el de les Planotes, tot i que des de l'Ajuntament es va optar per construir els nous camps de gespa artificial al Morrot, quelcom que Agustí creu que en limitarà el seu creixement degut a la falta d'espai ja que la zona, en cap cas, pot ser ampliada com passaria en d'altres ubicacions. Així ho va lamentar el propi alcalde, Josep Maria Corominas, que va admetre la manca d'espai, alhora que assenyalava que tampoc seria necessari perquè el boom del futbol ja havia passat.

Joan Agustí es va mostrar en desacord, negant les declaracions de l'alcalde i recordant que a les Planotes s'hauria pogut comptar amb una instal·lació més àmplia que no pas amb la que veurà la llum en un futur no tan llunyà al Morrot.