El Barcelona es va endur el gran clàssic davant el Reial Madrid (72-65) després d'un partit que va ser una muntanya russa, amb una fulgurant sortida dels locals que van arribar a guanyar per 25 punts, però que van haver de remuntar al final quan els de Pablo Laso es van posar per davant en l'últim quart.

Va ser magnífic l'inici dels de Xavi Pascual, però va haver d'apel·lar al cor i a la classe de Stratos Perperoglou en l'últim tram per emportar-se el triomf, igualar en la classificació els madridistes i superar-los en l'average, una victòria triple en la recta determinant del Top 16.

Tot semblava decidit després del 25-4 del primer temps, però el Barça es va anar diluint entre problemes físics i l'empenta d'un Reial Madrid que a vuit minuts del final guanyava per 52-58 i semblava tenir-ho tot a favor seu per emportar-se un valuós triomf.

Va ser llavors quan el Barça va posar-hi el cor. Un triple i una esmaixada estratosfèrica de Satoransky, però sobretot el caràcter guanyador de Perperoglou, van permetre capgirar el marcador. El grec va anotar des del tir lliure i va forçar faltes, tot i que va jugar minvat de condicions. Amb 66-64, Rodríguez va cometre passos, va anotar Perperglou (68-64) i va ser decisiu també després d'una falta antiesportiva de Llull que va acabar per determinar la sort del partit.

Va guanyar el Barça i va sumar la seva sisena victòria en la competició, les mateixes que el Reial Madrid, fet pel qual els blaugranes tenen una mica més obertes les portes dels play-off.