Bones notícies per a Santi Castillejo. L'entrenador de l'Olot, de mica en mica, va recuperant efectius de cares al transcendental ruix final de temporada. Després d'uns dies una mica atípics, sense partit aquest últim cap de setmana a causa de l'exclusió de l'Huracán per impagaments, els garrotxins tornen a la rutina normal per preparar el duel d'aquest cap de setmana al camp de l'Eldenc. Per aquesta cita, Castillejo podrà comptar amb alguns futbolistes que aquestes darreres setmanes han passat per la infermeria. Es tracta del central Jorge Rojas i del migcampista Héctor Simón. Tots dos ja s'entrenen amb normalitat amb el grup, per la qual cosa no haurien de tenir cap problema per ser a terres alacantines.

Més incògnites hi ha al voltant de dos noms propis més que també han estat un temps fora de combat. Un d'ells és Èric Reverter, que tot i fer alguna part amb el grup continua treballant també a part amb els fisioterapeutes. La seva presència a Elda és del tot dubtosa. Menys possibilitats, per no dir que no en té gairebé cap, hi ha per veure en acció Sergio Ortiz. Continua apartat de la resta dels seus companys, no ha fet net de les molèsties que fa setmanes que arrossega i aquesta jornada no serà la de la seva reaparició.

Si Héctor Simón i Jorge Rojas seran, molt probablement, les dues novetats de la convocatòria, el tècnic Santi Castillejo no podrà comptar amb Uri Santos, que serà baixa per acumulació de targetes.