El Barcelona va fer ahir la primera sessió d'entrenament per preparar el partit de Lliga de Campions de demà al Camp Nou, corresponent a la tornada dels vuitens de final. Després de golejar dissabte el Getafe (6-0) i de gaudir d'un dia de descans, Luis Enrique va dirigir una sessió amb tots els jugadors disponibles, pràcticament tota la plantilla amb excepció del lesionat Sandro Ramírez.

La sessió va arrencar a les 11.00 del matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, on avui l'equip tornarà a entrenar-se a la mateixa hora. L'equip blaugrana, líder destacat de la Lliga Espanyola, disposa demà d'una gran oportunitat per tancar la classificació pels quarts de final de la Lliga de Campions després del 0-2 aconseguit fa unes setmanes al camp de l'Arsenal.

Per a aquest partit ha sigut designat el col·legiat rus Serguei Karasev, nascut el 12 de juny de 1979, un col·legiat internacional des de gener del 2010, i que ja ha dirigit en una ocasió el Barcelona. Va ser en la fase de grups de la Lliga de Campions 2013-14, l'11 de desembre del 2013, en el partit Barcelona-Cèltic, amb golejada barcelonista, per 6-1. En canvi, no ha xiulat cap partit a l'Arsenal.

El Barcelona i els Mossos d'Esquadra han acordat una sèrie de mesures extraordinàries de seguretat amb vistes al partit de demà.

Segons informa l'entitat blaugrana mitjançant un comunicat, les mesures s'estableixen d'acord amb el nivell 4 d'alerta antiterrorista i amb la voluntat d'augmentar la seguretat dels espectadors que assistiran al partit.

El club ha resumit les actuacions en set punts. Així, els accessos i portes del Camp Nou s'obriran dues hores abans de l'inici del partit (18.45) i es recomana que els espectadors avancin la seva arribada al camp. Per accedir al recinte serà imprescindible la presentació de l'entrada, el carnet de soci i l'abonament de temporada i no es podrà entrar en la instal·lació amb bosses grans, maletes, motxilles ni ronyoneres.